PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....


Met de meeste zorg...

 ...zijn uw opdrachten uitgevoerd.                                                                            

Wat uw bevindingen ook zijn, uw reacties stel ik zeer op prijs!                                  

B.v.b mijn dank hiervoor....

 


Gastenboek

22 berichten op 2 pagina's
Harry Rutgers
21-01-24 18:40:41
Beste Ruud,
Wij zijn erg blij met het digitaliseren van onze 8 mm. films en video’s.
Met de kerstdagen hebben we ze bekeken samen met de rest van de familie en het viel zeker in de smaak.
Paar dagen geleden vond ik nog een video met het opruimen van een kast,die ik ook nog graag gedigitaliseerd wil hebben,neem wel een keer contact op wanneer we weer in de buurt komen.

Met vriendelijke groeten,
Harry Rutgers,
Nijverdal.
Ineke te Brake
30-12-23 11:45:52
Wij hebben met kerst de oude filmpjes (jaren '80) bekeken. Zo ongelooflijk bijzonder! Onze kinderen hebben hun grootouders helaas niet gekend. Deze filmpjes gaven een duidelijk beeld en we konden over hen vertellen.
Wij ervaren dit als een groot cadeau!
We zijn heel blij dat we het adres kregen van de heer Buitenhuis en zijn hem zeer erkentelijk voor de uiterst correcte en snelle afhandeling! Heel erg veel dank!
Irma Strijbosch
29-12-23 22:03:09
Hoe bijzonder! Met Kerst hebben wij met de familie beelden uit lang vervlogen tijden bekeken.
Wat is de tijd snel voorbijgegaan, ruim 35 jaar belevenissen. Geweldig om die historie weer te kunnen bekijken en te delen met familie en vrienden. De heer Buitenhuis heeft perfect werk geleverd, zelfs bandjes die (bijna) niet meer te redden waren zijn alsnog gedigitaliseerd en alles keurig verzorgd, goede communicatie en de prijs dubbel en dwars waard! Nogmaals super bedankt!
Kees Rombouts
10-12-23 21:44:12
Een andere opdracht dan de meeste. Ruud heeft voor mij een CD gemaakt met door mij uitgekozen muziek. Om af te spelen in mijn werkkamer en in de auto. Ruud heeft de nummers gedownload en de CD en het hoesje geprint met door mij geselecteerde foto's. Het resultaat ziet er geweldig uit. En klinkt geweldig (maar dat wist ik natuurlijk al). Ik ben erg blij met het resultaat. De communicatie via Email ging vlot en duidelijk. Bedankt Ruud.
Bep Bannink
05-12-23 13:25:37
Het was zover, naar jaren op zolder te hebben gelegen kwamen de 8 mm films gemaakt door mij en mijn man uit de stoffige doos voor de dag!! Eerst maar eens bekijken of we er zelf maar beeld uit konden krijgen, door middel van een oude projector, waarvan de lamp het snel begaf. Daarna een aantal uren alles bekeken en goed uit gezocht wat er eventueel digitaal te verwerken was!!
Naar wat zoekwerk kwamen we dichtbij terecht namelijk Ruud Buitenhuis, geweldig,, hij vertelde ons klaar en duidelijk wat de mogelijkheden waren zonder poes pas. Wij hadden er vertrouwen in dat Ruud er mooi en goed werk van zou maken, tegen een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
En inderdaad wij zijn zeer tevreden over het geleverde product wat ons al tweeeneeenhalf uur kijk plezier opleverde.
De kwaliteit was goed en de kinderen zullen blij zijn door deze fantastische beelden uit hun jeugd, wat mooie herinneringen op zal leveren.
Wij bevelen het werk van Ruud dan ook aan.
Erica Soepenberg
12-09-23 10:50:29
Ruud dankjewel ,Afgelopen zondag hebben we de films bekeken. Veel bekenden van toen gezien,ook personen die er niet meer zijn. Gr. Erica en Gerrit Soepenberg
Cees e.v. Leni
29-08-23 19:31:16
Na meer dan 50 jaar hebben wij onze huwelijksfilm eindelijk een keer kunnen bekijken. Wij beschikken namelijk niet over een smalfilmprojector...
Ruud heeft er een mooi product van gemaakt op DVD met passende muziek op de achtergrond.
Heel leuk om te zien hoe wij er zo lang geleden uitzagen. En confronterend hoeveel mensen die op de die film staan er niet meer zijn...
Zodra wij een feestje gaan vieren met familie en vrienden gaan we deze film (15 minuten) vertonen!
Hein Remmers
10-04-23 19:11:59
Ruud heeft 17 film perfect overgezet op USB. Wij zijn er met de hele famile erg blij mee. Een aanrader!! Supersnel, perfecte kwaliteit aardige mensen.
Addy Splithof
04-02-23 12:55:01
Bedankt Ruud
Fijn dat het contact met jou zo snel en soepel is verlopen
Na 18 jaar de films kunnen bekijken
Geweldig
Groetjes Addy
Rick Wijma
30-12-22 12:51:57
Beste Ruud, dank je wel voor het omzetten van een aantal 8mm tapes met voor mij waardevolle herinneringen naar USB. Helaas was niet alles meer bruikbaar door de schimmel op de tapes, maar je hebt met heel veel zorg een aandacht veel kunnen omzetten, dank je wel nogmaals daarvoor, TOP service!!
Gerrit Hiddink
05-12-22 22:08:55
Beste Ruud,
Hartelijk dank voor het omzetten van mijn video's uit de jaren 1985 -1999 op een USB stick. Nu kunnen wij en onze kinderen er weer van genieten. Het is prima gelukt, keurig verzorgd en ons contact was uitermate prettig. Zelfs met een heerlijk kopje koffie bij het halen en brengen van de video's. Je hebt ons hiermee een groot plezier gedaan. Wie weet tot een volgende keer.
Anke de Man
17-10-22 12:58:35
Dag meneer Buitenhuis,
Wat heb ik genoten van het weer terugzien van deze oude familie-films uit de periode 1961-1980, in totaal goed voor bijna 180 minuten kijkplezier.
De kwaliteit is meer dan goed, zelfs van de breuk in 1 van de films is niets te merken.
Inmiddels zijn via We Transfer de films in de neven- en nichtenkring (ook zowel in Amerika en Israel) met laaiend enthousiasme ontvangen. Het is pure nostalgie ! Een bakelieten telefoon, en een granieten aanrecht of een badkuip op pootjes, een bedeltjesketting, de hemdsmouwen met ophouders van de mannenbroeders als mijn vader : het kwam allemaal weer boven met diverse emotionele momenten bij het weerzien van (groot)-ouders die al meer dan 50 jaar geleden overleden zijn. .
Hartelijk dank voor uw inzet bij het overzetten.
Willem Post
20-09-22 16:20:10
Beste Ruud,
Na een tiental jaren op de zolder te hebben gelegen heb ik de films die mijn vader in de jaren tachtig heeft gemaakt door Ruud laten digitaliseren. Het is zeer vakkundig en professioneel gebeurd. Verder wil ik nog kwijt dat mijn vrouw en ik zeer gastvrij zijn ontvangen door de familie Buitenhuis. Nogmaals bedankt. Willem en Pauline Post.
Ed Egbeink
25-06-22 23:27:48
Wederom fijne zaken gedaan met ruud alles naar wens verlopen met een mooi resultaat
Eddy Egberink
10-06-22 14:06:58
Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service bij het overzetten van 25 jaar oude VHSvideobanden. Ik zelf kon er geen beeld meer uitkrijgen. Maar het is jou gelukt om beelden op een usb stick te krijgen. In een woord geweldig. De kwaliteit is uitstekend gezien de ouderdom van de banden. Er komt vast n
og wel een vervolg van mij of de familie. Wij hebben al volop genoten van de beelden.
Jan en Jennie van Die
26-05-22 11:58:32
Beste Ruud
Geweldig onze spoelen 8 mm smalfilm en mini dv bandjes opnieuw te bekijken, maar nu gescand als digitale versie.
Het is een prachtig resultaat geworden, waar met zorg en liefde aan is gewerkt door jou.
Nu voor ons makkelijk te bekijken via een USB stick.
Vanaf het eerste contact met je voelde het vertrouwd en goed, zowel over de uitvoering als over de kosten. Dankjewel voor dit alles.
En wat we niet onbenoemd willen laten is de hartelijke ontvangst van jou en je vrouw bij het afgeven en ophalen van het materiaal. Dank jullie wel.
Jan en Jennie
Ria en Jan Hofstede
22-05-22 19:30:22
Dag Ruud, bedankt voor de geweldige ontvangst, eerlijke voorlichting over de mogelijkheden om de super 8 films en videobanden te digitaliseren. Het resultaat mag er zijn. Een mooie nalatenschap voor onze kinderen. Oude herinneringen kwamen weer boven. Leuk om zien. Nogmaals bedankt voor je werk.
Marcel Gillebaart
20-03-22 17:15:50
Diverse oude videobanden en een erg oude 8 mm film voor ons op DVD gezet, redelijke prijs voor veel werk, muziek erbij en titels, erg net en goed werk geleverd, goede communicatie, nette terugzending, wij zijn zeer tevreden !!!!
Martin Hagendijk
17-02-22 17:48:53
Hallo Ruud,
Ik wil hier graag een, positieve, reactie plaatsen. We hebben best een poos getwijfeld voor we de stap richting digitaliseren van oude 8 mm en VHS-C maakten. Wat is het resultaat boven onze verwachting. Wij gaan hier onze kinderen een enorm plezier mee doen. De hartelijke ontvangst in Apeldoorn en jouw vakmanschap maakte de afstand voor ons geen probleem. Groeten Sonja en Martin Hagendijk
Carel Van Gompel
31-12-21 10:08:17
Beste heer Buitenhuis
Mijn vriendin Thea en ik zijn uiterst tevreden over het digitaliseren van onze Super 8 films.
Het contact verliep soepel en zeer vriendelijk.
U gaf goede informatie vooraf en ook later over het resultaat.
Ook over de kosten was u duidelijk.
Deze waren overigens redelijk en concurrerend.
Ik kan uw diensten zeer aanbevelen.
Hartelijk dank nog.
Tonen: 5  10   20