PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....

Algemene info:

Naast de info die ik u gegeven heb, 

ben in de breeds mogelijk zin actief op video gebied.Te denken valt hier o.a. aan:

* Digitaliseren van VHS/VHS-C - Video8/Hi8- en Mini DV banden.

- Prijs: € 6,00 per uur. (min. afname 10 euro per tape)

----------------------

* Video bewerking en –productie.

* DVD’S – CD’S Branden.

* Digitaliseren van LP’s of muziekcassettes.

- Prijs: op aanvraag.

--------------------


Actief videoteam- en kaderlid ben ik bij de HCC (Hobby Computer Club) Apeldoorn. Wellicht is deze landelijke organisatie u uit het verleden nog wel bekend van de “HCC Computer Dagen” in de Jaarbeurshallen van Utrecht. Overvolle treinen en verkeersontwrichting tot gevolg..... Toentertijd dat wel, maar voor nu nog volop actief op vele fronten. Van drone activiteiten tot ontwerpen van borduurpatronen en nog veel meer. Kijk maar eens op onze websites. Voor een paar luttele euro’s per jaar bent u al lid, incl. per 3 mnd. het pc computerblad PC Actief.

M.b.t. video verzorgen wij seminars, wekelijkse bijeenkomsten voor vragenuurtjes en maandelijkse video thema avonden. Individuele websites van onze videoteamleden treft u bijgaand aan, ze staan voor u paraat met actuele tips en tricks.

Kijk maar eens!Natuurlijk is de ene dienst ook de andere waard:

Eens lekker sportief bezig zijn met vele sporten……..         https://wsvapeldoorn.nl/

Het kan zomaar nodig zijn, snel en perfecte service…..     https://hmswoningontruiming.nl/>> Vrijwaring en copyright: Aan getoonde beelden en teksten kunnen geen rechten worden ontleen en zijn eigendom van prbvideoproducties. Deze behoud zich het recht voor het vervaardigde product voor eigen promotie te gebruiken. Verveelvoudiging of op enige andere wijze van vermenigvuldiging of distributie in het openbaar, is zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van  producent  verboden !!