PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....

Dia's:

 Al jaar en dag houd ik mij bezig voor familie, vrienden, bekenden en derden met het overzetten van dia’s naar de hedendaagse toegankelijke middelen en met volle tevredenheid...…!

Onder het motto “nostalgie wordt weer werkelijkheid” probeer ik het weer een
vernieuwde inzage te geven en met succes, want er zijn nog steeds vele (stoffige) dia’s in omloop.

Mogelijkheden zijn o.a. het volgende:
- Overzetten op cd of dvd, toegankelijk voor het afspelen of opslag op PC of vertoning via een TV.
- Overzetten op een USB-Stick, hiermee is de keuze aan een ieder wat men hier mee wil.

 Zo kunt u tegenwoordig deze ook op TV laten zien of bijvoorbeeld op uw PC een selectie maken om als foto weer uit te printen, een fotoboek te maken of anderszins. 

- Voor beide bestaat de mogelijkheid om er een soort fotoalbum (diavoorstelling) van te maken, al dan niet voorzien van muziek, die u eventueel zelf kunt bepalen en aanleveren.

Het zelf aanleveren van een usb-stick behoort niet tot de mogelijkheden, dit i.v.m. het mijden van mogelijke computer virussen. Dia's worden 1 op 1 overgezet in een jpeg fotobestand en in 4:3 beeldformaat. Het huidige beeldformaat van 16:9 was toentertijd nog niet beschikbaar. Het nu aanpassen aan dit formaat zou ten koste gaan van de kwaliteit en geeft vervorming.

Aan uw dia’s wordt de hoogst mogelijke zorg besteed; minder geslaagde opnames zal ik qua kleur iets corrigeren (gratis). Echt slechte dia’s laat ik in de regel vervallen. Dia's worden tevens (gratis) in je juiste positie geplaats, daar deze in de sledes veelal op z'n kant of op z'n kop staan.

Dia’s zijn erg gevoelig voor stof, stofdelen op uw dia’s worden schoon geblazen, maar stofdelen “in” uw dia's kan ik niet verwijderen! In bijzondere gevallen neem ik altijd contact met u op.

NB. Lees voor dia's ook (foto-) negatieven

Voor aantekende verzending (tot 10 kg.) wordt € 11,25 berekend. 

Discretie wordt in acht genomen en de thans geldende “Wet op Privacy” gewaarborgd. 

Aan uw opdracht wordt de meest mogelijke zorg besteed. Wat uw bevindingen ook zijn, een reactie plaatsen in mijn "gastenboek " zal ik als prettig ervaren. 

 >> Wat in rekening gebracht wordt voor het DIGITAAL SCANNEN van uw dia's treft u onder het tabblad "KOSTENPLAATJE" aan en om een totaal beeld te geven van mijn producties van de afgelopen jaren, hierin ook een overzicht. <<