PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....

In Memoriam:

Het is de herinnering die blijft. Het vastleggen van een uitvaart is vandaag de dag niet meer zo vreemd en komt steeds meer voor. Het kan u helpen uw verdriet te verwerken. Een uitvaartfilm en/of een ”in memoriam” is een waardevol bezit. * “In Memoriams” worden in toenemende mate getoond tijdens het condoleren en/of afscheid- plechtigheid. Aan de hand van de door u beschikbaar gestelde foto’s en/of filmmateriaal, geeft dit een terugblik op het leven van uw dierbare.

* Uw beelden en uw muziek worden volledig op elkaar afgestemd. U als nabestaande voert hierover de regie en wordt in samenspraak geproduceerd en op een vakkundige wijze gemonteerd. 

- Uit respect komt u op deze site geen voorbeeldmateriaal tegen.  - Bij afspraken kan ik u een globale inzage geven in reeds gemaakte producties.                                        

Discretie wordt in acht genomen en de thans geldende “Wet op Privacy” gewaarborgd.

Aan uw opdracht wordt de meest mogelijke zorg besteed. Wat uw bevindingen ook zijn, een reactie plaatsen in mijn "gastenboek"  zal ik als prettig ervaren.

 >> Wat in rekening gebracht wordt voor een In Memoriam  treft u onder het tabblad "KOSTENPLAATJE" aan en om een totaal beeld te geven van mijn producties van de afgelopen jaren, hierin ook een overzicht. <<