PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....


Met de meeste zorg...

 ...zijn uw opdrachten uitgevoerd.                                                                            

Wat uw bevindingen ook zijn, uw reacties stel ik zeer op prijs!                                  

B.v.b mijn dank hiervoor....

 


Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Anneth en Jan Gerholt
19-03-24 19:34:24
We zijn bij zonder blij met de goede digitalisering van onze oude super 8 films. Correcte afhandeling door dhr.. Buitenhuis. Aangekend onze spullen terug ontvangen. Heel bijzonder om te kunnen genieten van beelden van bijna 70 jaar oud! Dank
Trudy Rietbergen
13-03-24 22:53:11
Goedenavond Ruud,
Fijn dat het u gelukt is om twee video8 tapes te digitaliseren. Wij zijn er erg blij mee . Dat onze dochter nu bijna 31 jaar zelf net een dochtertje heeft gekregen . Zij was op de ene net 1 dag oud en op de andere tape 1 jaar oud . Ook onze zoon nu 33 jaar staat erop als peutertje geweldig om dit te zien in deze staat . We gaan ze samen op mijn man zijn verjaardag zien dat is volgende week een mooi bijzonder cadeau dank u wel
Met vriendelijke groet Toon en Trudy
Harry Rutgers
21-01-24 18:40:41
Beste Ruud,
Wij zijn erg blij met het digitaliseren van onze 8 mm. films en video’s.
Met de kerstdagen hebben we ze bekeken samen met de rest van de familie en het viel zeker in de smaak.
Paar dagen geleden vond ik nog een video met het opruimen van een kast,die ik ook nog graag gedigitaliseerd wil hebben,neem wel een keer contact op wanneer we weer in de buurt komen.

Met vriendelijke groeten,
Harry Rutgers,
Nijverdal.
Ineke te Brake
30-12-23 11:45:52
Wij hebben met kerst de oude filmpjes (jaren '80) bekeken. Zo ongelooflijk bijzonder! Onze kinderen hebben hun grootouders helaas niet gekend. Deze filmpjes gaven een duidelijk beeld en we konden over hen vertellen.
Wij ervaren dit als een groot cadeau!
We zijn heel blij dat we het adres kregen van de heer Buitenhuis en zijn hem zeer erkentelijk voor de uiterst correcte en snelle afhandeling! Heel erg veel dank!
Irma Strijbosch
29-12-23 22:03:09
Hoe bijzonder! Met Kerst hebben wij met de familie beelden uit lang vervlogen tijden bekeken.
Wat is de tijd snel voorbijgegaan, ruim 35 jaar belevenissen. Geweldig om die historie weer te kunnen bekijken en te delen met familie en vrienden. De heer Buitenhuis heeft perfect werk geleverd, zelfs bandjes die (bijna) niet meer te redden waren zijn alsnog gedigitaliseerd en alles keurig verzorgd, goede communicatie en de prijs dubbel en dwars waard! Nogmaals super bedankt!
Tonen: 5  10   20