PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....


Met de meeste zorg...

 ...zijn uw opdrachten uitgevoerd.                                                                            

Wat uw bevindingen ook zijn, uw reacties stel ik zeer op prijs!                                  

B.v.b mijn dank hiervoor....

 


Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
Harry Rutgers
21-01-24 18:40:41
Beste Ruud,
Wij zijn erg blij met het digitaliseren van onze 8 mm. films en video’s.
Met de kerstdagen hebben we ze bekeken samen met de rest van de familie en het viel zeker in de smaak.
Paar dagen geleden vond ik nog een video met het opruimen van een kast,die ik ook nog graag gedigitaliseerd wil hebben,neem wel een keer contact op wanneer we weer in de buurt komen.

Met vriendelijke groeten,
Harry Rutgers,
Nijverdal.
Ineke te Brake
30-12-23 11:45:52
Wij hebben met kerst de oude filmpjes (jaren '80) bekeken. Zo ongelooflijk bijzonder! Onze kinderen hebben hun grootouders helaas niet gekend. Deze filmpjes gaven een duidelijk beeld en we konden over hen vertellen.
Wij ervaren dit als een groot cadeau!
We zijn heel blij dat we het adres kregen van de heer Buitenhuis en zijn hem zeer erkentelijk voor de uiterst correcte en snelle afhandeling! Heel erg veel dank!
Irma Strijbosch
29-12-23 22:03:09
Hoe bijzonder! Met Kerst hebben wij met de familie beelden uit lang vervlogen tijden bekeken.
Wat is de tijd snel voorbijgegaan, ruim 35 jaar belevenissen. Geweldig om die historie weer te kunnen bekijken en te delen met familie en vrienden. De heer Buitenhuis heeft perfect werk geleverd, zelfs bandjes die (bijna) niet meer te redden waren zijn alsnog gedigitaliseerd en alles keurig verzorgd, goede communicatie en de prijs dubbel en dwars waard! Nogmaals super bedankt!
Kees Rombouts
10-12-23 21:44:12
Een andere opdracht dan de meeste. Ruud heeft voor mij een CD gemaakt met door mij uitgekozen muziek. Om af te spelen in mijn werkkamer en in de auto. Ruud heeft de nummers gedownload en de CD en het hoesje geprint met door mij geselecteerde foto's. Het resultaat ziet er geweldig uit. En klinkt geweldig (maar dat wist ik natuurlijk al). Ik ben erg blij met het resultaat. De communicatie via Email ging vlot en duidelijk. Bedankt Ruud.
Bep Bannink
05-12-23 13:25:37
Het was zover, naar jaren op zolder te hebben gelegen kwamen de 8 mm films gemaakt door mij en mijn man uit de stoffige doos voor de dag!! Eerst maar eens bekijken of we er zelf maar beeld uit konden krijgen, door middel van een oude projector, waarvan de lamp het snel begaf. Daarna een aantal uren alles bekeken en goed uit gezocht wat er eventueel digitaal te verwerken was!!
Naar wat zoekwerk kwamen we dichtbij terecht namelijk Ruud Buitenhuis, geweldig,, hij vertelde ons klaar en duidelijk wat de mogelijkheden waren zonder poes pas. Wij hadden er vertrouwen in dat Ruud er mooi en goed werk van zou maken, tegen een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
En inderdaad wij zijn zeer tevreden over het geleverde product wat ons al tweeeneeenhalf uur kijk plezier opleverde.
De kwaliteit was goed en de kinderen zullen blij zijn door deze fantastische beelden uit hun jeugd, wat mooie herinneringen op zal leveren.
Wij bevelen het werk van Ruud dan ook aan.
Tonen: 5  10   20