PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....


Met de meeste zorg...

 ...zijn uw opdrachten uitgevoerd.                                                                            

Wat uw bevindingen ook zijn, uw reacties stel ik zeer op prijs!                                  

B.v.b mijn dank hiervoor....

 


Gastenboek

18 berichten op 2 pagina's
Bep Bannink
05-12-23 13:25:37
Het was zover, naar jaren op zolder te hebben gelegen kwamen de 8 mm films gemaakt door mij en mijn man uit de stoffige doos voor de dag!! Eerst maar eens bekijken of we er zelf maar beeld uit konden krijgen, door middel van een oude projector, waarvan de lamp het snel begaf. Daarna een aantal uren alles bekeken en goed uit gezocht wat er eventueel digitaal te verwerken was!!
Naar wat zoekwerk kwamen we dichtbij terecht namelijk Ruud Buitenhuis, geweldig,, hij vertelde ons klaar en duidelijk wat de mogelijkheden waren zonder poes pas. Wij hadden er vertrouwen in dat Ruud er mooi en goed werk van zou maken, tegen een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
En inderdaad wij zijn zeer tevreden over het geleverde product wat ons al tweeeneeenhalf uur kijk plezier opleverde.
De kwaliteit was goed en de kinderen zullen blij zijn door deze fantastische beelden uit hun jeugd, wat mooie herinneringen op zal leveren.
Wij bevelen het werk van Ruud dan ook aan.
Erica Soepenberg
12-09-23 10:50:29
Ruud dankjewel ,Afgelopen zondag hebben we de films bekeken. Veel bekenden van toen gezien,ook personen die er niet meer zijn. Gr. Erica en Gerrit Soepenberg
Cees e.v. Leni
29-08-23 19:31:16
Na meer dan 50 jaar hebben wij onze huwelijksfilm eindelijk een keer kunnen bekijken. Wij beschikken namelijk niet over een smalfilmprojector...
Ruud heeft er een mooi product van gemaakt op DVD met passende muziek op de achtergrond.
Heel leuk om te zien hoe wij er zo lang geleden uitzagen. En confronterend hoeveel mensen die op de die film staan er niet meer zijn...
Zodra wij een feestje gaan vieren met familie en vrienden gaan we deze film (15 minuten) vertonen!
Hein Remmers
10-04-23 19:11:59
Ruud heeft 17 film perfect overgezet op USB. Wij zijn er met de hele famile erg blij mee. Een aanrader!! Supersnel, perfecte kwaliteit aardige mensen.
Addy Splithof
04-02-23 12:55:01
Bedankt Ruud
Fijn dat het contact met jou zo snel en soepel is verlopen
Na 18 jaar de films kunnen bekijken
Geweldig
Groetjes Addy
Rick Wijma
30-12-22 12:51:57
Beste Ruud, dank je wel voor het omzetten van een aantal 8mm tapes met voor mij waardevolle herinneringen naar USB. Helaas was niet alles meer bruikbaar door de schimmel op de tapes, maar je hebt met heel veel zorg een aandacht veel kunnen omzetten, dank je wel nogmaals daarvoor, TOP service!!
Gerrit Hiddink
05-12-22 22:08:55
Beste Ruud,
Hartelijk dank voor het omzetten van mijn video's uit de jaren 1985 -1999 op een USB stick. Nu kunnen wij en onze kinderen er weer van genieten. Het is prima gelukt, keurig verzorgd en ons contact was uitermate prettig. Zelfs met een heerlijk kopje koffie bij het halen en brengen van de video's. Je hebt ons hiermee een groot plezier gedaan. Wie weet tot een volgende keer.
Anke de Man
17-10-22 12:58:35
Dag meneer Buitenhuis,
Wat heb ik genoten van het weer terugzien van deze oude familie-films uit de periode 1961-1980, in totaal goed voor bijna 180 minuten kijkplezier.
De kwaliteit is meer dan goed, zelfs van de breuk in 1 van de films is niets te merken.
Inmiddels zijn via We Transfer de films in de neven- en nichtenkring (ook zowel in Amerika en Israel) met laaiend enthousiasme ontvangen. Het is pure nostalgie ! Een bakelieten telefoon, en een granieten aanrecht of een badkuip op pootjes, een bedeltjesketting, de hemdsmouwen met ophouders van de mannenbroeders als mijn vader : het kwam allemaal weer boven met diverse emotionele momenten bij het weerzien van (groot)-ouders die al meer dan 50 jaar geleden overleden zijn. .
Hartelijk dank voor uw inzet bij het overzetten.
Willem Post
20-09-22 16:20:10
Beste Ruud,
Na een tiental jaren op de zolder te hebben gelegen heb ik de films die mijn vader in de jaren tachtig heeft gemaakt door Ruud laten digitaliseren. Het is zeer vakkundig en professioneel gebeurd. Verder wil ik nog kwijt dat mijn vrouw en ik zeer gastvrij zijn ontvangen door de familie Buitenhuis. Nogmaals bedankt. Willem en Pauline Post.
Ed Egbeink
25-06-22 23:27:48
Wederom fijne zaken gedaan met ruud alles naar wens verlopen met een mooi resultaat
Tonen: 5  10   20