PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....


Met de meeste zorg...

 ...zijn uw opdrachten uitgevoerd.                                                                            

Wat uw bevindingen ook zijn, uw reacties stel ik zeer op prijs!                                  

B.v.b mijn dank hiervoor....

 

Gastenboek

14 berichten op 2 pagina's
PieterJan Schijven
04-05-21 13:00:43
Na het overlijden van mijn ouders lagen de vele 8 mm films maar in een doos te wachten om 50 jaar later door Ruud vakkundig en met heel veel aandacht en zorgvuldigheid te worden gedigitaliseerd. Mijn dank Ruud. De moeite waard en een juiste keuze om ze bij jou, weer tot "leven" te maken. Inderdaad, nostalgie volop.
Annelies Annelies Hartsinck Hollaar
02-04-21 14:28:33
Oude dia`s waaronder exemplaren van meer da 30 jaar geleden...het is alsof ze gisteren geschoten zijn...Vele oude en mooie herinneringen op kundige wijze teruggehaald op een USP-stick. Dat is genieten.
Mijn complimenten Ruud! Fantastisch werk verricht! En dan nog in zo`n kort tijdsbestek.
Hartelijk Dank.
Jan Wagenaar
03-02-21 11:20:33
Na onze eerste ervaring met het digitaliseren van oude single- en super 8 filmpjes, opgetekend in dit gastenboek op 13-01-21, hebben we ook onze voorraad Video8 films (ruim 6,5 uur) weer toevertrouwd aan de goede zorg van Ruud. En we werden weer niet teleurgesteld. Zeer goede afwerking, prima initiatieven en heldere communicatie blijken ook nu weer het "handelsmerk" van Ruud te zijn. Erg tevreden en blijven het, op alle terreinen, een aanrader vinden. Ruud, dank je wel voor je grote toewijding.
Clazien Smit
28-01-21 14:33:29
Wat een vakwerk en geduld heb je op moeten brengen om mijn 24 kleine 8 mm op dvd en stick te zetten .
Het resultaat is geweldig van materiaal wat toch 50 jaar geleden is opgenomen, en de keuze van de bij behorende
muziek . Dank je wel Ruud , tot de volgende zending , Groetjes Clazien
Jan Wagenaar
13-01-21 11:29:01
Onze reactie op de annonce van PRB Videoproducties een paar maanden geleden in BNdeStem bleek een gouden greep. De contacten met Ruud waren aangenaam van karakter, helder en vertrouwenwekkend. Dat vertrouwen in niet beschaamd. Onze hele single- en super 8 voorraad uit de ouwe doos is richting Apeldoorn verscheept en Ruud heeft daar, ondanks de (logisch) povere kwaliteit van die oude filmpjes, een geweldig mooi geheel van weten te maken, met mooie, verrassende muziekkeuzes. Echt alle lof en de prijs is meer dan concurrerend! Een zeer sterke aanrader.
Onze Video 8 cassettes met zo'n 7 uur film zijn al onderweg om hetzelfde lot te ondergaan: genieten van de herinneringen vanaf DVD. En over de fysieke kwaliteit hoef ik me geen zorgen te maken!! Dank, Ruud.
André van Westenbrugge
31-12-20 20:59:57
Ruud bedankt voor het deskundig en snel overzetten van de beelden van het, bijna 47 jaar oude, 8mm-spoeltje op DVD. We hebben samen genoten van een paar minuten bewegende beelden van onze trouwdag, beelden die we nog nooit hadden gezien omdat het filmpje "kwijt raakte" na deze dag en pas onlangs werd aangetroffen in een doos op de zolder van een ver familielid...
Groeten uit Breda.
Els Veeneman
16-10-20 19:29:02
Zo juist onze oude 8mm films laten digitaliseren en ik moet zeggen wat komen er een herinneringen weer boven!! Ruud je hebt het mooi gedaan! Overzichtelijk en een toepasselijk muziekje eronder gezet! Hartelijk dank!
Dick de Wolff
29-08-20 11:27:36
Henk Jan de Haan is mijn zwager en hij heeft Ruud ingeschakeld voor het digitaliseren van de familie dia's. Ook ik wil via deze weg Ruud bedanken voor uitstekend werk! Mooi dat we op deze manier een stuk van de familiegeschiedenis voor de toekomst hebben veilig gesteld.
Henk Jan de Haan
28-08-20 15:01:20
Eind vorig jaar zag ik in het AD een kleine annonce van Ruud Buitenhuis . Hij kon dia's digitaliseren. Heb zijn naam en telefoonnummer opgeschreven. Toen kwam Corona. In het voorjaar weer contact met hem opgenomen. Wij hadden twee grote dozen met dia's van de ouders van mijn vrouw en haar broers en zusters.
In juli bij hem thuis afgeleverd in Apeldoorn, we moesten daar in de buurt zijn. Hele vriendelijke mensen en zeer vertrouwenwekkend!!
Binnen twee weken konden we ze weer ophalen. Bijna 300 dia's nu voor de hele familie! Schitterend!!! Mijn vrouw en zwagers en schoonzussen zijn er erg blij mee!!
Dank je wel Ruud!!
Harry Garrelds
25-08-20 17:42:35
Via een zoektocht kwam ik terecht bij Ruud Buitenhuis en waren we overstag om een 750 dia's te bewaren voor het nageslacht. Vakantiefoto's waren niet relevant dus alleen de babyfoto's. Deze zijn door Ruud vakkundig overgezet op een USB stick en wij zijn er dolgelukkig mee. Zo kunnen de dia's op een andere wijze weer worden bekeken. Ik wil Ruud dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die nog twijfelt om dit te laten doen. Heel hartelijk dank.
Tonen: 5  10   20