PRB VIDEOPRODUCTIES 

De "Tand des Tijds" brengt uw herinnering tot leven....


Met de meeste zorg...

 ...zijn uw opdrachten uitgevoerd.                                                                            

Wat uw bevindingen ook zijn, uw reacties stel ik zeer op prijs!                                  

B.v.b mijn dank hiervoor....

 

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Annelies Annelies Hartsinck Hollaar
02-04-21 14:28:33
Oude dia`s waaronder exemplaren van meer da 30 jaar geleden...het is alsof ze gisteren geschoten zijn...Vele oude en mooie herinneringen op kundige wijze teruggehaald op een USP-stick. Dat is genieten.
Mijn complimenten Ruud! Fantastisch werk verricht! En dan nog in zo`n kort tijdsbestek.
Hartelijk Dank.
Jan Wagenaar
03-02-21 11:20:33
Na onze eerste ervaring met het digitaliseren van oude single- en super 8 filmpjes, opgetekend in dit gastenboek op 13-01-21, hebben we ook onze voorraad Video8 films (ruim 6,5 uur) weer toevertrouwd aan de goede zorg van Ruud. En we werden weer niet teleurgesteld. Zeer goede afwerking, prima initiatieven en heldere communicatie blijken ook nu weer het "handelsmerk" van Ruud te zijn. Erg tevreden en blijven het, op alle terreinen, een aanrader vinden. Ruud, dank je wel voor je grote toewijding.
Clazien Smit
28-01-21 14:33:29
Wat een vakwerk en geduld heb je op moeten brengen om mijn 24 kleine 8 mm op dvd en stick te zetten .
Het resultaat is geweldig van materiaal wat toch 50 jaar geleden is opgenomen, en de keuze van de bij behorende
muziek . Dank je wel Ruud , tot de volgende zending , Groetjes Clazien
Jan Wagenaar
13-01-21 11:29:01
Onze reactie op de annonce van PRB Videoproducties een paar maanden geleden in BNdeStem bleek een gouden greep. De contacten met Ruud waren aangenaam van karakter, helder en vertrouwenwekkend. Dat vertrouwen in niet beschaamd. Onze hele single- en super 8 voorraad uit de ouwe doos is richting Apeldoorn verscheept en Ruud heeft daar, ondanks de (logisch) povere kwaliteit van die oude filmpjes, een geweldig mooi geheel van weten te maken, met mooie, verrassende muziekkeuzes. Echt alle lof en de prijs is meer dan concurrerend! Een zeer sterke aanrader.
Onze Video 8 cassettes met zo'n 7 uur film zijn al onderweg om hetzelfde lot te ondergaan: genieten van de herinneringen vanaf DVD. En over de fysieke kwaliteit hoef ik me geen zorgen te maken!! Dank, Ruud.
André van Westenbrugge
31-12-20 20:59:57
Ruud bedankt voor het deskundig en snel overzetten van de beelden van het, bijna 47 jaar oude, 8mm-spoeltje op DVD. We hebben samen genoten van een paar minuten bewegende beelden van onze trouwdag, beelden die we nog nooit hadden gezien omdat het filmpje "kwijt raakte" na deze dag en pas onlangs werd aangetroffen in een doos op de zolder van een ver familielid...
Groeten uit Breda.
Tonen: 5  10   20